Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons voor.


René J. Verhoogt (founder).

Ik ben mijn werkzaam leven begonnen als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis en gewerkt in diverse velden van de gezondheidszorg. Na het volgen van een docentenopleidingen voor verpleegkundigen, de 2e-graad lerarenopleiding en de 1e- graad lerarenopleiding heb ik lang gewerkt in het zorgonderwijs.

Vervolgens heb ik 20 jaar op directie -en bestuurlijk niveau gewerkt bij Het Nederlandse Rode Kruis, district Amsterdam, Zorgbelang Noord-Holland, de Stichting Centrale Dierenambulance Amsterdam en de stichting Vrienden van Zichron Menachem Nederland. Deze stichting organiseert vakantiereizen voor kinderen met kanker uit Israël. Op dit moment ben ik werkzaam als teamleider bij het Leger des Heils. Ik ben verantwoordelijk voor een kleinschalige woonvoorziening die een gestructureerd leefklimaat biedt aan chronisch drugsverslaafde dak- en thuislozen vanaf 45 jaar.

Ik heb op particulier initiatief de stichting SoGoed opgericht. Ik vind het belangrijk om actief bij te dragen aan minder voedselverspilling en daarbij een win-win situatie te zoeken om mensen die het minder hebben in de samenleving te helpen.